slogan
stripe
Kiewit Cup 2018

Beste Zweefvlieger,

Onze jaarlijkse wedstrijd de Kiewit Cup 2018, die ook meetelt voor de BVV, is aan zijn 40ste editie toe en zal traditiegetrouw doorgaan op het pinksterweekend, 19, 20 en 21 mei 2018 in de Club, Sport, Sport- en Open XPDR klasse.

Na het succes van de voorbije jaren, belooft het ook dit jaar weer een toffe en gemoedelijke maar competitieve wedstrijd te worden zoals iedereen dat van ons gewoon is.

 

Beker Van Vlaanderen


bvvlogo

Met de Beker van Vlaanderen/Flanders Soaring Cup [BVV/FSC] wordt het wedstrijdvliegen in Vlaanderen gepromoot. De 3 regionale wedstrijden, Kempen Cup, Kiewit Cup en Keiheuvel Cup hebben de internationale wedstrijd BVV/FSC opgericht in samenwerking met de Liga van Vlaamse Zweefvliegclubs (LVZC).

Het concept is eenvoudig, de deelnemers verdienen hun punten op de 3 inrichtende wedstrijden en hiermee wordt een nieuw klassement opgesteld. Elke wedstrijd behoudt zijn eigen uniek karakter, hiervoor is er een uniforme klasse-indeling overeengekomen, rekening houdend met de transponderinvoering. Klassen: Sport / Sport XPDR / Open XPDR.

Meer details vindt u in het reglement op de website van de BVV/FSC.

Centrale inschrijvingen:

Inschrijvingen voor de Kempen Cup, Kiewit Cup en Keiheuvel Cup gebeuren centraal via de website van de Beker van Vlaanderen. Bij het inschrijven kan je kiezen voor al dan niet deelname aan de Beker van Vlaanderen. Klik op de poster bovenaan de pagina en u komt rechtstreeks op de inschrijvingspagina.

 

 

Fotogalerij fotogallerij
Quote

" There's no place like cloudbase"

zweefvlieger